Opnieuw een nederlaag in de 4e Klasse, nu tegen Haarle

Het is voor Heeten nog erg wennen aan het voetbalniveau in de 4e klasse. In en tegen Haarle, dat één punt onder Heeten staat, waren de verwachtingen vooraf toch positief gestemd, ondanks dat Bas Aarnink nog niet inzetbaar was en Shannon Nijhof met een polsbreuk enkele weken is uitgeschakeld. Helaas kwam daar niets van terecht, de eerste helft werd Heeten op alle fronten afgetroefd door een ook slordig spelend Haarle. Door onnauwkeurigheid en fouten in de verdediging en het middenveld was het na vijftien minuten al 1-0 een kwartier later 2-0 en vlak voor de rust werd het zelfs 3-0. Mogelijk dat de Heetense voetballers niet gerekend hadden te moeten spelen op een nat natuurgrasveld, de meeste spelers gleden op cruciale momenten onderuit.

In de tweede helft werd het spel van Heeten iets beter, zeker toen Mick Slots in het elftal kwam en voor meer rust in de verdediging zorgde. Ook kwam Heeten wat beter in het spel en waren er enkele kansen. In de 29e min na rust was het Arno Hendriks die na een mooie solo met een prima schot de 3-1 aantekende. Heeten voelde toen dat er misschien meer in zat en creëerde nog enkele goede mogelijkheden op 3-2.
Na wederom een slordige breedtepass van Heeten op het middenveld straft Haarle dat onmiddellijk af 4-1. Dan is het gebeurd en verliest Heeten terecht.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Lettele op zaterdagavond, aanvang 18.30 uur!!

Elftal SV Heeten: Ruben Salden, Ivan Nijboer, Wouter Salden (Mick Slots) Rick Kemper, Arthon Jansen (Kell Lokate), Chiel Ruiter, Konijn Schrijver, Rick Evers, Arno Hendriks (Daan Wigink), Chiel van Dartel en Quinten Rensen

Korijn Schrijver
Wouter Reimert