Derby Nieuw Heeten Heeten onbeslist

Het is sinds lange tijd dat Heeten en Nieuw Heeten elkaar in competitieverband weer ontmoeten. Na de nederlaag van vorige week tegen ABS was er voor de groen-witten alles aan gelegen om drie punten mee naar huis te nemen. Deze missie slaagde niet, vooral omdat Heeten de wetten van de vierde klas nog niet goed inschat.

Nieuw Heeten ontregelde van begin af aan de opbouw van de groen-witten en was in de uitvallen de gevaarlijkste ploeg. Zo kroop Heeten na 20 minuten door het oog van de naald toen een aanval van Nieuw Heeten op de paal werd geschoten. Shannon Nijhoff had na 30 minuten de kans op de voorsprong maar de doelman kon nog redden. Even later nam de thuisploeg de voorsprong uit een hoekschop. De bal was lang niet over de doellijn, maar de scheidsrechter dacht er van grote afstand anders over 1-0. Dit was ook de ruststand na een allerbelabberste eerste helft.

Na rust pakte Heeten de zaken wat serieuzer aan en had een grote veldmeerderheid, maar wist tegen de fanatiek verdedigende tegenstander nauwelijks kansen te creëren. Heeten wisselde aanvallend, Chiel Ruiter voor Korijn Schrijver en Chiel van Dartel voor Bas Aarnink. Hierna kwamen er wel meer echte kansen voor Heeten, zo kopte Shannon een voorzet van Korijn net over. Heeten bleef aandringen, maar door een lucky goal maakte het in de laatste minuten gelijk. Arton Jansen speelde van grote afstand de bal richting doel waarna de doelman zich hier compleet op verkeek en de bal in het doel verdween 1-1.

Een uitslag waar iedereen wel mee kon leven in een wedstrijd die over het algemeen beneden de maat was.
Volgende week speelt Heeten uit bij Enter dat vandaag dik van SDOL verloor. Hopelijk peurt de ploeg uit dit eerste punt de motivatie om daar de volle winst te pakken.

Opstelling: Ruben Salden, Rick Kemper, Wouter Salden, Arton Jansen, Ivan Nijboer, Arno Hendriks, Shannon Nijhoff, Rick Evers, Chiel Ruiter ( Korijn Schrijver ), Chiel van Dartel ( Bas Aarnink ). Quinten Rensen.

klik hier voor de foto's

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis