Heeten laat overwinning liggen bij KCVO

Er moest gewonnen worden om directe degradatie of nacompetitie nog te ontlopen. 

Hoewel de kans theoretisch nog niet verkeken is na deze nederlaag tegen een directe concurrent, mogen we blij zijn als we de nacompetitie om promotie/degradatie halen.

KCVO begon dreigend en ook toen al kreeg de plaaggeest van Heeten, de spits van KCVO, kansjes, maar na een kwartiertje kwam Heeten goed terug. Heeten werd sterker en drong aan. Zo rond de 20e minuut kreeg Heeten in korte tijd 3-4 goede tot heel goede kansen, Chiel, Korijn en Dennis kregen ze helaas niet omgezet in doelpunten.

En zoals zo vaak een uitval doelpunt. De snelle spits ontsnapte en met een wippertje was keeper Salden kansloos. 1-0. Weer achter.

Heeten bleef redelijk spelen maar kwam in achterhoede snelheid tekort tegen de spitsen van KCVO. Op slag van rust werd dit fataal, opnieuw een bal in de diepte niet opgepakt door de Heeten-verdediging, goede combinatie en het was 2-0.

Na de rust begon Heeten goed; men voelde dat men niet minder was en er wel iets te halen viel. In de 57e minuut zette een prachtige dieptepass, van de goed spelende Matthijs, Chiel van Dartel alleen voor de keeper, overtreding keeper, rode kaart en strafschop. 

Na enkele minuten (er moest een vervangende keeper komen) scoorde Chiel 2-1. De vervangende keeper, de vijftigjarige keeperstrainer, deed het overigens naar behoren.

Heeten voelde dat er tegen 10 man mogelijkheden waren en ging vol goede moed ten aanval. KCVO trok zich terug maar veel goede kansen kwamen er niet, ondanks dat Heeten vrijwel voortdurend op de helft van KCVO speelde.

In tegendeel, opnieuw een diepe bal en nadat het een paar keer net goed ging was het in de 75e minuut weer raak; eruit gelopen en 3-1 voor KCVO.

Heeten kwam via een klutsbal, via de heup van Korijn Schrijver nog wel terug tot 3-2 en het bleef spannend, maar daar bleef het helaas bij.

Verslagen doordat KCVO goed gebruik maakte van de snelle spits en Heeten hier geen goed antwoord op had.

Opstelling

Ruben Salden - Arthon Jansen - Mick Slots - Rick Kemper - Kevin Brinkhof - Rick Evers - Matthijs Willemsen - Niek Brinkhof – Dennis Aarnink - Chiel van Dartel - Korijn Schrijver

 

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Max Kloosterman
Sander Evers
Arnoud Loohuis
Jasper Bril
Jesper Rensen
Jacob Salden
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Colin Venema
Ruben Salden

Technische Staf

Alex Booy

Jan Temmink

Willie Aarnink

Andre Nijenhuis