KCVO is de gelukkigste in slechte degradatiekraker

Een nieuw verlies brengt SV Heeten verder in de problemen. In Vaassen werd met 3-2 verloren van KCVO dat zich door deze overwinning (bijna) veilig speelde.

KCVO begon goed aan de wedstrijd wat leidde tot een aantal mogelijkheden. Na het eerste kwartier kwam Heeten beter in de wedstrijd en kreeg een 4-tal 100% kansen. Het gevolg van het spelen met 3 spitsen is de ruimte die ontstaat in de verdediging. KCVO (Dahley Oortwijn) weet in de 28ste  minuut uit een snelle aanval door het midden eenvoudig te scoren, 1 - 0.

Na dit doelpunt pakt Heeten de draad weer op wat leidt tot kansen voor oa Chiel en Korijn maar tot scoren komt het niet. Op slag van rust weet KCVO wel te scoren, een bal door het midden wordt door Edwin Stegeman goed diagonaal in de verre hoek geschoven, 2 - 0.

Na rust komt Heeten goed uit de startblokken wat leidt tot een aantal mogelijkheden. In de 56ste  minuut kan Chiel, na een goede steekbal van Matthijs, alleen op de keeper afgaan die geen andere mogelijkheid ziet dan een overtreding te maken. De scheidsrechter beloont deze actie met een rode kaart voor de keeper en een strafschop welke door Chiel wordt benut, 2 - 1.

Hierna weet Heeten de druk op KCVO goed vast te houden tot KCVO (Dahley Oortwijn ) in minuut 66 vanuit het niets een goed teruggelegde bal binnen weet te schieten en de 3-1 weet te scoren.

Heeten gaat door waar het gebleven is en er volgen nog enkele goede kansen waaronder een kopbal van Chiel op de lat  vanuit een goede voorzet van Korijn (min 70). Uiteindelijk weet Korijn in minuut 73 de aansluitingstreffer te scoren door de bal vanuit korte afstond in de goal te werken, 3-2.

Hierna volgt een spannende slotfase waarbij Heeten de overhand (lijkt) te hebben. Veel voorzetten vanaf de zijkant bereiken de spitsen (net) niet, ballen springen net weg of worden door KCVO goed verdedigd. KCVO is door snelle uitvallen met name door het midden steeds gevaarlijk. In minuut 83 lijkt KCVO de wedstrijd te beslissen maar een goede redding van Ruben voorkomt de 4-2.

De scheidsrechter, die een goede wedstrijd floot, laat ruim 6 minuten extra spelen maar dit is voor Heeten onvoldoende om de gelijkmaker te scoren.

De grootste uitdaging voor Heeten blijft de zoektocht naar een doelpunten, hiervoor is het nodig om de kansen die wel worden gecreëerd te benutten. Voeg hierbij het soms kinderlijk eenvoudig verdedigen en de positie op de ranglijst is eenvoudig verklaard.

Opstelling: Ruben Salden, Kevin Brinkhof, Rick Kemper, Mick Slots, Arthon Jansen, Niek Brinkhof, Matthijs Willemsen, Rick Evers, Dennis Aarnink, Korijn Schrijver, Chiel van Dartel.

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis