Ook middenmoter Vaassen te sterk voor Heeten

In de strijd tegen degradatie moesten de groen-witten het opnemen tegen SV Vaassen dat veilig in de middenmoot bivakkeerde en geen kans meer had op nacompetitie, zowel voor degradatie als voor promotie. 

In de eerste helft had Heeten nog enkele kansen om de score te openen, zo kwam Dennis Aarnink na 8 minuten van links in goede schietpositie maar de doelman kon redden en de nastoot werd door Chiel van Dartel gemist. Na een kwartier een mooie aanval waarna Arno Hendriks in goede positie naast schoot. Doelman Niels Nijenhuis kon na 20 minuten een achterstand voorkomen met een prima redding. Na de drinkpauze vanwege de warmte kregen beide ploegen tot de rust geen kansen meer om op voorsprong te komen, zodat de rust met 0-0 aanbrak.

Na rust een ander Vaassen dat de zaken veel fanatieker aanpakte en Niels moest direct na rust al handelend optreden. Heeten kon zich af en toe even onder de druk uitspelen en zo kopte Chiel na een uur een hoekschop van Dennis net over. Wat al gevreesd werd gebeurde dan ook; Vaassen kopte na 65 minuten wel een hoekschop binnen en Heeten liep opnieuw achter de feiten aan 1-0. Het leek in deze fase wel alsof Vaassen in de positie van Heeten vertoefde want de gastheren gingen de duels steeds fanatieker aan en het was meer dan verdiend dat na 66 minuten de voorsprong naar 2-0 werd getild na grote dekkingsfouten. Hierna had Heeten niet meer het moraal om de wedstrijd nog een ander aanzien te geven en werd een kansloze nederlaag geïncasseerd.

Omdat ook Zwolle en Albatross verloren, is onderaan de ranglijst niet veel veranderd en is er nog steeds kans om via de nacompetitie het vege lijf te redden. Wel zullen er volgende week bij K.C.V.O. punten gehaald moeten worden, want de concurrentie zal ook alles uit de kast halen om punten te pakken.

Opstelling: Niels Nijenhuis, Rick Kemper, Kevin Brinkhof, Mick Slots, Ivan Nijboer ( Matthijs Willemsen ), Dennis Aarnink ( Daan Wigink ), Arno Hendriks ( Jasper van Loevezijn ), Niek Brinkhof, Korijn Schrijver, Chiel van Dartel.

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis