Heeten in de tweede helft weggevaagd door sc. Lochem

Het bezoek aan koploper Lochem is voor de groen witten in een nachtmerrie geëindigd. 

De eerste aanval van Lochem werd omgezet in een hoekschop die vervolgens op de lat werd gekopt waarmee Heeten goed weg kwam. Hierna vervielen beidde teams in een tempoloos spel waardoor er nauwelijks kansen te zien waren. Lochem kwam na 32 minuten gelukkig op een voorsprong, na een lichte duw binnen de zestien constateerde de scheidsrechter van grote afstand een strafschop die werd benut 1-0. Hiermee brak ook de rust aan.

Na rust een herboren Lochem dat volop de aanval zocht en het duurde dan ook niet lang voordat de score werd uitgebreid, een schot van wel 30 meter ging via de binnenkant paal hard binnen, echt een zondagsschot. Lochem was hierna helemaal los en de ene snelle aanval na de andere volgden elkaar op, zo ook na 57 minuten een snelle aanval over rechts waarna de voorzet werd binnengeschoten 3-0. Na een uur simpel balverlies van Heeten op het middenveld waarna 3 man werd uitgespeeld en met een steekbal een aanvaller alleen voor doelman Ruben Salden ( de vierde doelman al dit seizoen ) stond en simpel scoorde 4-0. Na ruim een uur opnieuw een presentje van de scheidsrechter, die nu van nog grotere afstand dan de eerste strafschop een overtreding binnen de zestien zag en ook nu Lochem scoorde 5-0. De koek was hiermee nog niet op, want na 72 minuten een mooie aanval van Lochem door het midden werd zonder veel tegenstand de 6-0 gescoord.

Door deze nederlaag staat Heeten op de 13 de plek met een punt meer dan Albatross dat echter 2 wedstrijden minder speelde. Hierdoor ziet het er voor Heeten erg slecht uit en zal er volgende week thuis tegen Witkampers punten gehaald moeten worden.

Opstelling, Ruben Salden, Rick Kemper, Mick Slots, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Rick Evers ( Jasper van Loevezijn ) Niek Brinkhof, Dennis Aarnink ( Jasper Bril ), Arno Hendriks, Corijn Schrijver, Chiel van Dartel.

 

Klik hier voor de foto's >>

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis