Koploper Wijhe veel te sterk voor Heeten

Vooraf aan de uitwedstrijd tegen koploper Wijhe leek er voor Heeten weinig te halen. 

Dat bleek direct vanaf de aftrap dan ook het geval. Van meet af aan werd de Heeten defensie onder vuur genomen, het regende kansen voor de Wijhe aanval en het was dan ook een wonder dat het ruim 20 minuten duurde tot Wijhe de 1-0 kon aantekenen. In deze fase werden de verdedigers van de groen-witten van alle kanten voorbijgelopen en had het net zo goed 5-0 kunnen staan. Nadat Wijhe een beetje was uitgeraasd kwam Heeten wat beter in de wedstrijd en kreeg Dennis Aarnink in kansrijke positie een goede schietkans, maar kreeg de bal net niet lekker genoeg om doeltreffend uit te halen. Even later liep Chiel van Dartel een voorzet van rechts net naast. Wijhe nam hierna weer het heft in handen en had Heeten alle geluk dat een vrije trap op de paal werd geschoten. Wijhe kreeg tot de rust alle kansen van Heeten om de score uit te breiden, maar weigerde om de prachtigste kansen te benutten.

Na rust een heel ander spelbeeld, Wijhe deed bijna niks meer goed en voor Heeten leek er plotseling weer wat te halen. Dat gebeurde ook bijna toen Quinten Rensen een voorzet van rechts op de paal kopte. Hierna probeerde Heeten het nog wel om toch nog de gelijkmaker te scoren maar echte kansen deden zich niet voor. Toen na 68 minuten Wijhe onverwachts de 2-0 achter doelman Mart Linthorst schoot (hij was na een uur de geblesseerde Niels Nijenhuis komen vervangen) was de wedstrijd gespeeld. Vijf minuten voor tijd scoorde Wijhe uit een hoekschop nog de 3-0 wat over de wedstrijd gezien dik verdiend was.

Door deze nederlaag en de overwinning van K.C.V.O. is Heeten weer laatste geworden. Dit kan volgende week weer goed gemaakt worden, dan spelen de groen-witten thuis tegen K.C.V.O.

Opstelling: Niels Nijenhuis ( Mart Linthorst ), Rick Kemper, Mick Slots, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Matthijs Willemsen ( Rick Evers ), Niek Brinkhof, Arno Hendrik, Dennis Aarnink, Chiel van Dartel, Quinten Rensen ( Korijn Schrijver ).

 

Klik hier voor de foto's >>

 

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Max Kloosterman
Sander Evers
Arnoud Loohuis
Jasper Bril
Jesper Rensen
Jacob Salden
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Colin Venema
Ruben Salden

Technische Staf

Alex Booy

Jan Temmink

Willie Aarnink

Andre Nijenhuis