Heeten pakt punt in Colmschate

Heeten startte tegen Colmschate met een verrassend centraal duo. Wouter Salden en Mick Slots, zij vormden samen met Kevin Brinkhof en Arthon Jansen de achterhoede.

 En deden het gelukkig naar behoren. Rick Evers was opgeschoven aar het middenveld.

Colmschate, het elftal van oud trainer van Heeten, Marco Onderberg, begon wel iets beter maar wist weinig kansen af te dwingen. Ook Heeten kwam de eerste 25 minuten niet tot kansen. Het spel golfde wat op en neer met (te) veel fouten in de opbouw aan beide kanten.

In de 36e minuut kopte Quinten Rensen, uit een voorzet van Dennis Aarnink, via de paal raak.0-1. Even later kreeg Korijn Schrijver een uitgelezen kans op 2-0 maar zijn boogbal uit vrije positie was een te makkelijke prooi voor de keeper.

Lang kon Heeten niet genieten want twee minuten later, na een verspeelde bal op het middenveld en een lange bal op de rechtsbuiten, veroorzaakte Wouter Salden een strafschop. De rechtsbuiten was hem te snel af en de scheidsrechter legde de bal terecht op de stip 1-1.

 Na de rust bleef het spel gelijk opgaan met kleine kansjes aan beide kanten. Tot Dennis in de 65 e minuut, met een puntertje onder in de hoek de keeper wist te verassen. 1-2.

In de 75e minuut kregen we de volgende verassing in de achterhoede te zien. Chiel van Dartel verving Kevin Brinkhof die er met een blessure af moest.

Colmschate wilde niet verliezen en Heeten verzuimde de 3-1 te maken hoewel daar wel mogelijkheden voor waren, maar slecht uitspelen en kansjes missen leverden het bevrijdende 3e doelpunt niet op. De lange halen naar voren van Colmschate brachten Heeten meerdere keren in de problemen. En in de 85e minuut was het dan toch raak voor Colmschate, 2-2.

Hierna kreeg Heeten nog kansen om met overwinning aan de haal te gaan maar pech en de paal bracht tot twee keer toe redding voor Colmschate in de laatste minuten. Het bleef dus 2-2. Al met al wel een terechte uitslag.

Slechts een puntje maar ook de wetenschap dat we niet de mindere hoeven te zijn van een hele reeks ploegen die nu nog boven ons staan. Het blijft wachten op de eerste overwinning van het seizoen.

Opstelling Heeten

Björn Lokate- Arthon Jansen -Wouter Salden- Mick Slots- Kevin Brinkhof(Chiel van Dartel)- Rick Evers -Arno Hendriks- Niek Brinkhof -Quinten Rensen -Korijn Schrijver en Dennis Aarnink.

 

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik
Rick Kemper
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Dennis Aarnink
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Mick Slots
Bryan Meijerink
Jasper Bril
Jesper Rensen
Niels Nijenhuis
Jacob Salden
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink