Heeten opnieuw met lege handen in Zwolle

Vandaag had Heeten tegen s.c. Zwolle de kans om wat afstand te nemen van de onderste plaatsen. 

Gezien het spel was het terecht dat beide ploegen in de staart van de ranglijst bivakkeren. Na een opening die aan beide kanten niets opleverde, nam Zwolle de voorsprong na een lange bal op de linksbuiten die in buitenspelpositie door mocht gaan en zijn voorzet werd binnen gewerkt 1-0. Zwolle had hierna enkele kansen om de voorsprong uit te breiden, maar verzuimden hierin. De eerste kans voor Heeten was na 32 minuten, Niek Brinkhof onderschepte op het middenveld de bal maar schoot vervolgens naast. Vlak voor rust een mooie aanval van Zwolle, uit een goede voorzet van links werd de bal prima binnengekopt 2-0. Na deze slechte eerste helft was de hoop voor Heeten net als vorige week een betere tweede helft.

Direct na rust een grote kans voor de groen witten, Niek werd op rechts goed aangespeeld maar zijn schot ging opnieuw voorlangs. Even later gooide Heeten voor zichzelf de deur op slot, na een simpele vangbal voor Bjorn die de bal weer losliet en dusdanig grabbelde dat de bal voor een Zwolle speler belandde en geen moeite had 3-0. Na een uur opnieuw een bal op de diepgaande Niek maar ditmaal schoot hij over. Het hanteren van de lange bal betekende wel dat er kansen kwamen en het geschuif van de eerste helft dat nooit wat opleverde, behalve voortdurend balverlies. Na 63 minuten probeerde Chiel Ruiter van afstand een schot dat de paal nog raakte. Heeten bleef in deze fase de lange bal hanteren en uit een hoekschop scoorde Chiel Ruiter de 3-1. Heeten bleef aandringen maar toen succes uitbleef ebde het offensief geleidelijk weer weg en speelde Zwolle de wedstrijd simpel uit.

Door deze nederlaag staat Heeten nog vaster op de voorlaatste plaats en het zal volgende week thuis tegen koploper Wijhe niet gemakkelijk worden om daar verandering in te brengen.

Opstelling: Bjorn Lokate, Kevin Brinkhof, Rick Kemper, Arthon Jansen, Rick Evers, Niek Brinkhof, Mick Slots, Chiel Ruiter, Arno Hendriks ( Chiel van Dartel ), Korijn Schrijver, Quinten Rensen.

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik
Rick Kemper
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Dennis Aarnink
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Mick Slots
Bryan Meijerink
Jasper Bril
Jesper Rensen
Niels Nijenhuis
Jacob Salden
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink