Heeten pakt punt in Colmschate

Heeten startte tegen Colmschate met een verrassend centraal duo. Wouter Salden en Mick Slots, zij vormden samen met Kevin Brinkhof en Arthon Jansen de achterhoede.

Lees meer...

Heeten verliest ook 2e wedstrijd met 2-1

Tegen Robur et Velocitas , gedegradeerd uit de 2e klasse en van plan snel terug te keren, kwam Heeten onverwacht in de 9e minuut op voorsprong.  Arno Hendriks nam de bal goed aan, omspeelde een man en scoorde van dichtbij.

Lees meer...

Teleurstellende start voor Heeten tegen Albatross

De opening van het seizoen tegen Albatross speelde zich af in een troosteloos decor, een constant neerkomende regen maakte het er voor het publiek niet aantrekkelijk op. Na een teleurstellende bekercompetitie waarin het werd uitgeschakeld door vierdeklasser Broekland waren de verwachtingen niet erg hoog.

Lees meer...

Heeten 1 Overzicht seizoen 2017 - 2018

Voorbereiding:

Op donderdag 17 augustus begon Heeten 1 onder leiding van Alex Booij aan de voorbereiding aan het nieuwe seizoen. Door vakanties waren verschillende spelers niet aanwezig. 3 spelers van vorig seizoen zijn er niet meer bij, Bas Aarnink is gestopt ( blessure) en Jordy van Dartel en Sem van Dartel zijn in hun woonplaats gaan voetballen. Ook heeft Heeten, 3 nieuwe spelers aan de selectie kunnen toevoegen:

Chris Groot Koerkamp, Niels Nijenhuis en Jakob Salden.

Lees meer...

Heeten sluit seizoen prima af

De laatste wedstrijd van het seizoen stond er voor Heeten niets meer op het spel, tegenstander Zwolle maakte nog wel kans op de nacompetitie.

Lees meer...

Sponsor Heeten 1

Spelers

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink