Veteranen hebben het geh-Ad

Aangezien op 2e pinksterdag het merendeel van de spelers andere verplichtingen hebben werd de wedstrijd tegen De Zweef 45+ 2 reeds op donderdag avond 12 mei gespeeld.

Gevolg was dat er een Ad-interim als Ad-miraal van de dag werd aangesteld.

Dat hij zijn taak toch heel anders benaderd dan Tom bleek gelijk al in de kleedkamer.

Een bespreking met een opstelling werd niet gehouden. Nee, hij gaf aan dat iedereen maar moest kijken hoe hij ging spelen en waar. Hij gaf zelfs geen Ad-vies voor een opstelling!

Tom kwam 15 minuten nadat het eerste fluitsignaal had geklonken ook eindelijk aanlopen.

Het was toen al 2-0. Stefan bleek een mooie solo in huis te hebben en maakt de 1-0.

Stefan bleef zichzelf en dus was hij aan het opscheppen over zijn prestaties.

Nota bene tegen zijn dochter zit hij te pochen over 2 topteams van Heeten in actie op de donderdagavond!

De Ad-interim bleek wel goed in het bepalen welke Ad-ditieven een team nodig heeft.

Hij nam een Ad-hoc beslissing door Dick te wisselen en Frans hiervoor in de plaats te brengen. Frans heeft gelijk een goede Ad-finiteit met de bal en scoort de 2-0!

In het eerste kwartier heeft Harry zijn Ad-ministratie goed op orde, hierdoor staat hij op het juiste moment op de juiste plek en kan de bal nog net van de doellijn halen.

In de 20e minuut komt Frans alleen voor de keeper. De keeper valt van schrik neer, boven op de bal. Kans verkeken!

Inmiddels is er nog een Ad-hoc beslissing genomen. De diepe spits is ingeruild voor een lange spits. Jos is namelijk in de punt gaan spelen. Maar dit leidt niet tot het gewenste resultaat.

In de 25e minuut blijkt dat onze Jumbo gele keeper last heeft van Ad-hesie met de grond.

Bij een counter wordt Jos (voorheen lange spits) eruit gelopen, Paul staat vast aan de grond genageld en dus wordt het 2-1. Dit is gelijk de ruststand.

In de rust wordt er weer geen Ad-vies gegeven, maar gelukkig besluiten de spelers zelf wel om de 2e helft Ad-tractief te maken. Het eerste wapenfeit lijkt daar echter geen voorbode van te zijn. We krijgen een vrije trap in kansrijke positie. Aangezien hierop veel getraind is gaat het publiek al op de banken staan. Maar of het onderlinge gemopper over de fout genomen vrije trap ook ingestudeerd is?

Stefan zijn bravoure van de eerste helft wordt een stuk minder nadat hij 2x in kansrijke positie de bal heeeeel ruim naast weet te werken!

Aangezien alleen het resultaat telt wordt er aan Heetense kant al behoorlijk tijd gerekt.

Frans besluit ook nog even een Stefannetje te doen en die bal moeten we dus ook weer zoeken.

Ondertussen wisselt De Zweef ook rustig door. Hun nr. 12 staat nu ook voor het eerst vandaag in het veld. Hij schiet makkelijk en in de 40e minuut is hij dicht bij een goal. Hij neemt de bal met links in 1 keer uit de lucht, maar de bal gaat net over. Erik ziet het gevaar en besluit de nr. 12 als een sch-Ad-uw te gaan volgen.

Paul heeft inmiddels de Ad-hesie met de grond ingeruild voor Ad-rem reacties.

Anders gezegd we hebben niet alleen beeld, maar ook geluid!

In de 50e minuut geeft Hennie een goede voorzet. Frans komt goed voor de man, zet het puntje van zijn schoen tegen de bal, maar helaas net tegen de l-ad. Zo blijft het spannend.

Nog 8 minuten te gaan.

De Zweef ruikt hun kansen ook nog en hopen op een stunt. Dat ze hiervoor veel over hebben blijkt wel, want er volgen verscheidene onsportieve acties van hun zijde (en dan druk ik mij nog heel netjes uit!) Heeten krijgt nog diverse mogelijkheden, maar steeds komen we net iets te kort. Erik geeft een voorzet te kort, Dick speelt een bal net te ver voor zich uit, de keeper redt een keer fraai en nog enkele van deze acties later scoort Dick in de 57e minuut de bevrijdende en geheel verdiende 3-1.

Nu kunnen we rustig Ad-em halen, want met 3-1 is de wedstrijd wel gespeeld.

Eindconclusie:

Je hoeft iemand van Ad-el met Ad-hd gedrag niet te Ad-oreren omdat hij in een Ad-vertentie voor meer Ad-v dagen spreekt over een Ad-erlating voor de Ad-vies raad.

Gerard Rensen

Harry Wichink