Heeten 2: Wesepe thuis is lekker voor de spitsen

In het verleden was het altijd zo dat wanneer Wesepe op het programma stond dit garant stond voor veel doelpunten. Dit seizoen doen ze het verrassend goed en verwachten we ook een beter Wesepe. Dit was echter niet het geval.

Wesepe won de toss en de jonge scheidsrechter floot voor het begin signaal. Heeten was van meet af aan de bovenliggende partij en kwam vaak met goed combinatie voetbal tot een aanval. Het is dat we zeer onzorgvuldig waren met de kansen, anders was het voor rust al 5 of 6-0 moeten zijn. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Wouter. Zlatan trok de bal vanaf de achterlijn terug naar de 16 meter en wouter schoot de bal beheerst in de kruising. Kort daarop volgende maakte Mattie 2 fantastische doelpunten. Tussendoor stifte hij de bal ook nog naast het doel terwijl heel Heeten vrij voor de goal stond.

Met 3-0 gingen we rusten en de buit was binnen. De trainer was vrij kritisch op het vertoonde spel. Dit had al geresulteerd in een wissel na een half uur van Robinho. In de rust kreeg Zlatan te horen dat hij met het eerste mee moest en werd daarom samen met Mattie gewisseld voor Korijn en Sem. In de tweede helft moesten de combinatie vlotter en minder balverlies. Ook moesten de kopduels die werden gewonnen richting een mede speler worden gekopt en niet richting Wesepe, toch Marco!

De tweede helft ging op dezelfde wijze als de eerste helft. Een paar beste kansen werden vakkundig om zeep geholpen. Toen beleefde Quintin zijn beste 10 minuten van de wedstrijd. Een diepte pass werd goed door hem binnengeschoten in de korte hoek. Vlak hierna wederom een diepte was, nu behield Quintin goed het overzicht en zag Sem vrij staan die 5-0 binnen kopte. Hierna bekroonde Korijn zijn balvaste wedstrijd nog met een doelpunt en de eindstand van 6-0 was bereikt. Een prima resultaat voor de wedstrijd van volgende week.

Komende zondag is de topper tegen Helios om 10.30 uur. Winnaar van deze partij bekroond zich tot periode kampioen. Heeten heeft ook al genoeg aan een gelijkspel.

Opstelling Heeten: Mart Grandel, Luuk Maaskant, Hulk Kemper, Twanus van Dartel, Roy Beerens, Robinho Dijkman (35 Kilojoule Wigink), Marco Soussafaria, Wouter was op tijd Reimert (80 Chiel van Dartel), Mattie Willemsen (45 Sem van Dartel),  Zlatan Kortenhorst (Korijn Schrijver), Quintin Owusu Abeyie

Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik