Nieuwsarchief

Feestelijke zondag te Heeten; een dankwoord

Afgelopen zondag is ons hoofdveld officieel geopend door Wethouder Hiemstra van de Gemeente Raalte, door oud-voorzitter en initiator van het plan 'kunstgras in Heeten' en door huidig voorzitter Harold Mentink. Er is gekozen voor een opening met speeches door en voor betrokkenen en een borrel na afloop voor alle belangstellenden. Geen dure openingswedstrijd, want zoals onze voorzitter reeds aangaf in zijn verhaal, want we hebben er bewust voor gekozen om die investering te steken in trainingsmiddelen (ballen, nieuwe techniektrainings-poortjes, overig trainingsmateriaal) en vooral in het aangelegde boardingveld. 

 

We denken op deze manier ene duurzame investering te doen in ons complex en in de kwaliteit van onze vereniging. 

 

Als vereniging zijn we onze bestuurlijke voorgangers dankbaar voor het zetten van de eerste stappen, maar natuurlijk ook gaat er veel dank uit naar de Gemeente Raalte welke ons dit veld beschikbaar heeft gesteld. Hiervoor zijn we de gemeente erg dankbaar. Ook onze dank voor de betrokken partijen (Antea & Kybys) welke samen met de Gemeente Raalte en ons team van vele vrijwilligers een prettige samenwerking heeft opgeleverd en uiteindelijk een werkelijk schitterend hoofdveld. 

 

Daarnaast is gisteren ook het nieuwe scorebord, beschikbaar gesteld door Bepacom Besturingstechniek, in gebruik genomen met een klinkende 4-1 overwinning. We zijn Bepacom hiervoor zeer dankbaar. Het geeft namelijk ene prachtig extra'tje aan het nieuwe hoofdveld en we hopen dan ook dat de trend wordt doorgezet dat ons 1e elftal nog niet heeft verloren met dit nieuwe scorebord.

 

Als laatste, maar misschien wel het meest cruciaal bij een vereniging als de onze, gaat onze dank uit naar alle betrokkenen en vrijwilligers welke tijd en energie hebben gestoken om de metamorfose van ons sportpark zo goed te laten slagen. Vanuit ons als bestuur, maar zeer waarschijnlijk namens alle leden, een oprecht DANKJEWEL.

 

Bekijk hier de foto's.

 

Bestuur SV Heeten

FaceBook  Twitter