Nieuwsarchief

SV Heeten doet mee aan Hart voor Salland

SV Heeten doet mee aan de actie Hart voor Salland van de Rabobank. Ons doel is geld op te halen voor de ontwikkeling van de voetbalsport middels nieuwe trainingsmiddelen en -methoden en daarnaast een impuls te geven aan ons sportpark door deze voor steeds meer mensen en doelgroepen toegankelijk te maken. 

 

Klanten van de Rabobank ontvangen vóór de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen van 9 maart t/m 19 maart. Hoe meer stemmen, des te meer geld. We roepen jullie dan ook massaal op om op ons te stemmen. Schakel tevens je vrienden, familie, enz. in om op SV Heeten te stemmen. 

 

€160.000,-

Rabobank Salland draagt het verenigingsleven een warm hart toe en stelt daarom 160.000 euro beschikbaar voor de actie Hart voor Salland. Per stem ontvangen we als SV Heeten een bedrag. Hoe meer stemmen; hoe meer geld. Stem dus alstublieft op ons, want als vereniging proberen we met sponsoring en veel vrijwilligerswerk de voetbalsport voor iedereen betaalbaar te houden. Uw stem is dus zeer welkom. 

 

 

Lees hier meer over de actie op de site van de Rabobank.

 

Stefan Hazelhekke
Commercie SV Heeten 

 

 

FaceBook  Twitter