Nieuwsarchief

Muntenautomaat

In de kantine van SV Heeten wordt een wisselautomaat geplaatst. Het wisselautomaat is een compleet betaalsysteem. Alle mogelijke manieren van betalen is mogelijk in één automaat. Kies het gewenste aantal munten en betaal vervolgens met PIN, Contactloos of met smartphone. Simpel, efficiënt en snel. Daarnaast is ook cash acceptatie mogelijk van zowel biljetten als muntgeld. 
 
Het is mogelijk om munten in twee verschillende soorten te ontvangen. De groene munt met opdruk van het logo van SV Heeten heeft een waarde van € 2,00. Deze munt is te gebruiken voor de consumptie van een glas bier. De witte munt, ook met logo van SV Heeten, heeft een waarde van € 0,50. Drie munten vertegenwoordigen een waarde van € 1,50 en hiermee kan koffie en frisdrank worden gekocht.
 
Het is niet mogelijk om contant geld terug te ontvangen als de aanschaf van een product een andere waarde heeft dan de waarde van de munten.
 
Met de aanschaf van het wisselautomaat willen we het gebruik van pin, contactloos of smartphone stimuleren. Op deze manier beschikken we over minder liquide middelen en verlopen transacties digitaal.
 
De “oude munten” blijven geldig tot en met de nieuwjaarsreceptie van 2020.
 
Hieronder een overzicht van de nieuwe munten met opdruk.
FaceBook  Twitter