SV Heeten en PLUS Severijn zetten bijzonder 1-2-tje op!

Voor alle leden van SV Heeten:
Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van SV Heeten en PLUS Severijn. Deze kick off vindt plaats op 17-11-2018 bij PLUS Severijn. Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de PLUS Severijn ClubFund actie. Samen met PLUS Severijn heeft SV Heeten een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en PLUS Severijn.

Wat gaan we doen:
We hebben van iedere speler een unieke spelersfoto gemaakt.
Iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke SV Heeten-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn.
Een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker, maar ook badslippers en andere orignele artikelen.
Bij PLUS Severijn kun je vervolgens vanaf 17-11-2018 sparen voor gratis fanartikelen.
Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler.
Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het SV Heeten-logo; kortom voor ieder wat wils!
Een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van SV Heeten! Je spaart dus niet alleen voor jezelf...maar ook voor de club.
Naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/sv-heeten met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun SV Heeten-Fanartikelen bestellen en het met PLUS Severijn ClubFund-punten afrekenen.

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt.

Aan de leiders van alle teams:
Via de club ontvang je een omslag met hierin voor iedere speler van jouw team een eigen folder met zijn/haar foto erop. Naast uitleg over de actie staat op deze folder het unieke website adres waarmee iedere speler zijn eigen Fanshop openen kan.

Het is dús belangrijk dat iedere speler zijn eigen folder ontvangt en mee naar huis neemt. We verzoeken je hier zorg voor te dragen. Het succes van onze actie staat of valt mede met een correcte en snelle verspreiding van de folders onder onze leden!

Wij hopen u 17-11-2018 te mogen verwelkomen!

Namens SV Heeten, bedankt voor je inzet in medewerking !