“BenePiet” wedstrijd Piet van Oorschot.

Het is ca. 9 maanden geleden dat ons trouwe lid Piet van Oorschot overleed. Piet was een persoon die zich volledig heeft ingezet voor SV Heeten, hij was speler, supporter, vrijwilliger, scheidsrechter en actief lid van onze ”Club van 50”. Dat hij zeer begaan was met onze “Club van 50“ getuigt wel uit zijn laatste wens om i.p.v. bloemen bij zijn begrafenis, een donatie te doen aan onze ”Club van 50”. Ter herinnering en uit waardering voor Piet heeft er op vrijdagavond 14 september om 19.00 uur op ons sportpark een “BenePiet” wedstrijd plaats gevonden.

Na 1 minuut stilte vond deze “BenePiet” wedstrijd plaats tussen de families Van Oorschot en Groot Zwaaftink, aangevuld met SV Heeten coryfeeën. Deze gedenkwaardige wedstrijd eindigde in 4 -1, in het voordeel van de familie van Oorschot. De donatie van €390,- komt volledig ten goede aan nieuwe kleding van ons “SV Heeten“ scheidsrechterskorps en werd die avond overhandigd.

Bestuur  “Club van 50 “  SV Heeten.