Topscheidsrechter Bas Nijhuis bezoekt SV Heeten

Heeten: 6 september 2018

Beste clubscheidsrechters en leden  "Club van 50"  SV Heeten.

Zoals iedereen heeft kunnen zien op het WK voetbal, afgelopen  zomer, is de invloed van de scheidsrechterlijke  beslissingen door de 'video assistant referee', op wedstrijd uitslagen sterk toegenomen."De VAR is een succes", luidt de conclusie van arbiter Bas Nijhuis in Studio Rusland.

Dit was voor ons als bestuur van de "club van 50"  SV Heeten voldoende om Bas Nijhuis hiervoor uit te nodigen bij SV Heeten. Wij zijn zeer verheugd dat Bas Nijhuis op onze uitnodiging is ingegaan en nodigen hierbij clubscheidsrechters en leden  "Club van 50"  uit voor deze interessante avond.

Bas Nijhuis , met sidekick Rene Temmink bezoekt onze club op maandagavond 17 september om 20.00 uur in de kantine SV Heeten .

Bas Nijhuis is Internationaal topscheidsrechter, die te boek staat als een van de beste scheidsrechters van Nederland. Verdiende zijn sporen ook op de Europese podia.  Floot Champions League-wedstrijden met  toppers als Christiano Ronaldo en Ryan Giggs bij wedstrijden van Real Madrid en Manchester United, maar ook 'De Klassieker'. Leidde een groot aantal Interlands en heeft als geen ander ervaring met communicatie, presteren onder druk, omgaan met tegenslagen en het leiden van een team.  Hij vertelt met veel humor en relativering over zijn werk annex passie, waarbij hilarische anekdotes elkaar in een hoog tempo opvolgen!  Bas is vlot, adrem , bespeelt graag het publiek en zoekt ook de interactie met hen."

Wij hopen op een grote opkomst!!!

Gaarne opgeven door een  e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 14 vrijdag september!!!!
Deze avond zal rond 22.15 uur eindigen.

Bestuur  "Club van 50 "  SV Heeten.