Heeten A2 - Rohda A3

Tegen het op de derde plaats staande Rohda Raalte A3 werd thuis een verdienstelijk gelijkspel gehaald met 2 - 2.

Twee keer kwamen we op voorsprong maar een derde treffer bleef helaas uit en op het eind mochten we nog blij zijn dat Rohda niet meer wist te scoren. Een terechte uitslag.

Na twee gelijke spelen en twee onnodige nederlagen wist A2 de uitwedstrijd tegen Turkse Kracht Deventer zeer overtuigend te winnen met maar liefst 8 – 1. We zagen met enige frees uit naar deze tegenstander maar dat was niet terecht. Bijzonder is om te vermelden dat Bauke een strafschop wist te stoppen maar ook zelf een strafschop mocht nemen en scoorde. De eerste overwinning van het seizoen hebben we te pakken.

De uitwedstrijd tegen het toen hoger geplaatste Lemele A1 werd ook gewonnen. Na een ruststand van 0 – 3 voor Heeten werd het nog spannend maar gelukkig wisten we de tweede overwinning van het seizoen te pakken. Het werd een krappe maar verdiende overwinning van 3 – 2.

Tegen het iets lager geplaatste De Zweef werd de derde overwinning op rij geboekt. De eerste helft was voor De Zweef maar de tweede helft was voor Heeten en had het verschil groter kunnen zijn. Gelijk vorige week wisten we ook deze wedstrijd met 3 – 2 te winnen.

Na 7 wedstrijden staan we op een keurige plaats bovenin de middenmoot met 11 punten.

Ryan Bootsveld

Bram Vloedgraven