A2 gaat niet door in de beker en laat punten liggen in de competitie

De eerste bekerwedstrijd uit tegen Wijhe A2 werd zeer geflatteerd met 6 – 1 verloren. We kwamen al snel op voorsprong en het was wachten op een tweede doelpunt maar door pech en een aantal misverstanden stonden we met de rust ruim achter en was de wedstrijd gespeeld. Volgende maand spelen we weer tegen Wijhe en kunnen we misschien revanche nemen.

De tweede bekerwedstrijd was thuis tegen Activa/Cupa A2 en werd ruim door ons met 7 – 2 gewonnen na een 1 -2 achterstand. De pech die we bij Wijhe hadden was nu ons geluk.

Een oefenwedstrijd tegen Heino A2 werd een mooie uitslag en werd gewonnen met 6 – 2.

De eerste competitiewedstrijd was thuis tegen Haarle A1 en dat eindigde in een gelijkspel van 1 -1. Heel lang stond het 1 – 0 voor ons, maar 5 minuten voor tijd viel toch de tegentreffer die zeer verdiend was. Ondanks we 5 spelers misten en de laatste twintig minuten met twee niet meer fitte spelers verder moesten is dat een prima resultaat met ook veel dank aan onze keeper.

De tweede wedstrijd was uit tegen WVF A2. Na een 0 - 1 voorsprong kenden we een aantal ongelukkige momenten, een voorzet van WVF die per ongeluk in ons doel belande en stonden we met 3 – 1 achter. De tweede helft wisten we nog terug te komen tot 3 – 3 ondanks dat twee doelpunten van ons onterecht werden afgekeurd. Daarna was het de beurt aan de leiding, om alles tegen ons te fluiten en net als vorige week een tweetal spelers die niet meer fit waren, werd het een 5 – 3 nederlaag. Heel jammer want we hebben hier de punten laten liggen.

Afgelopen zaterdag tegen Nieuw Heeten A1. Deze wedstrijd hebben we helaas verloren met 3-5.  Zou dat aan de vrijdagavond Ponyweek hebben gelegen?

Het lijkt er op, dat we net als vorig jaar, dat u voor veel doelpunten (voor maar ook tegen) bij de A2 moet zijn.

Ryan Bootsveld

Bram Vloedgraven