Heeten gaat door met winnen, nu in Vaassen tegen K.C.V.O.

Na de uitwinst vorige week bij sc. Lochem moest vandaag K.C.V.O. het onderspit delven aan de dadendrang van de groen witten.

Het werd een levendige wedstrijd met vele kansen aan beidde zijden. K.C.V.O. startte sterk en na 1 minuut moest Bjorn Lokate tot het uiterste gaan om een vrije trap uit zijn doel te tikken. Even later een aanval van Heeten over links en Chiel van Dartel de voorzet net naast schoot. Na 11 minuten moest Bjorn opnieuw in actie komen nadat een aanvaller vrij voor hem opdook en redde ten koste van een hoekschop. Na een kwartier een mooie aanval die begon bij Matthijs Willemsen en over meerdere spelers door Quinten Rensen werd ingeschoten wat enkel een hoekschop opleverde. Na 20 minuten een mooie aanval van K.C.V.O. waarna de bal op de paal werd geschoten en alsnog de rebound werd binnengeschoten 1-0. Heeten liet het hier niet bij zitten en na 27 minuten een goede voorzet van Quinten Rensen die door Dennis op zijn Aarninks werd binnen gewerkt, de doelman grabbelde nog wel maar voor hem helaas achter de doellijn 1-1. In de resterende tijd voor rust had Heeten enkele goede kansen om op voorsprong te komen, metname de mooie aanval via Kevin Brinkhof en Quinten die Chiel in prima positie overschoot. Het was ondanks de warmte een partij in hoog tempo tot aan de rust.

Na rust hetzelfde spelbeeld beidde ploegen speelden voor de winst en was Dennis dicht bij een treffer uit een vrije trap. Na 70 minuten nam K.C.V.O. een voorsprong, vanaf links rukte een speler op over de middenlijn en schoot van grote afstand raak in de bovenhoek 1-1. Heeten gaf zich hierna nog lang niet gewonnen en even later speelde Dennis, Quinten op links aan die zijn voorzet in de verre hoek over de doelman in het doel zag verdwijnen 2-2. Heeten was in deze fase de meerdere over het moegestreden K.C.V.O. en had opnieuw een kans maar schoot Quinten op de doelman. In blessuretijd kwam Quinten opnieuw goed door over links en kon de doelman zijn schot in eerste instantie nog keren maar werkte het speeltuig opnieuw voor de voeten van Quinten die nu wel raak schoot 2-3. In de resterende minuten had K.C.V.O. niet meer de kracht om nog terug te komen en kon Heeten opnieuw drie punten bijschrijven.

Na deze verdiende derde zege op rij, speelt Heeten zich behoorlijk uit de gevarenzone en moet het zich de komende 6 wedstrijden veilig in de middenmoot kunnen spelen. Volgende week speelt Heeten thuis tegen Zwolle dat 2 punten meer heeft dan de groen witten, alle kans dus om weer een plaatsje te klimmen op de ranglijst.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Maurice Tepperik, Kevin Brinkhof, Rick Evers, Niek Brinkhof ( Arno Hendriks ),Matthijs Willemsen, Dennis Aarnink, Laurens Tepperik, Quinten Rensen, Chiel van Dartel.

Klik hier voor de foto's >>

Maurice Tepperik

Marco ten Klooster