Heeten levert wanprestatie bij Twente Goor

Het carnaval weekend zonder voetbal heeft Heeten niet bepaald goed gedaan, de laatste wedstrijd tegen Turkse Kracht voor carnaval speelden de groen witten een goede wedstrijd met een klinkende overwinning, maar vandaag bij Twente Goor was het ver onder de maat.

Heeten begon veel te slap aan de wedstrijd en na 5 minuten keek de ploeg al tegen een achterstand aan, een Twente speler kon ongehinderd over rechts opstomen zonder een strobreedte in de weg te worden gelegd en scoorde 1-0. Heeten schrok van deze achterstand en herpakte zich van het slechte begin, een goede aanval over rechts kon nog worden afgeweerd en was Kevin dicht bij de gelijkmaker maar de doelman kon nog redden. Toch maakte Heeten na 12 minuten gelijk, een mooie aanval van rechts op Marco ten Klooster die op zijn beurt Chiel van dartel bediende waarna Chiel op zijn beurt de gelijkmaker aantekende 1-1. In deze Fase was Heeten de betere ploeg maar moest attent zijn op snelle counters van Twente. Kort voor rust opnieuw een voorzet van rechts maar helaas schoot Arno Hendriks in kansrijke positie net naast. Met deze stand brak ook de rust aan.

Je zou verwachten dat Heeten na rust niet tevreden zou zijn met een puntendeling maar het tegendeel gebeurde, na 55 minuten een Twente aanval via rechts werd met een kopbal bekroond 2-1. In de volgende 10 minuten ging het verdedigend bij Heeten helemaal fout en scoorde de ploeg uit Goor nog tweemaal waardoor Heeten op een kansloze 4-1 achterstand stond. Heeten was in de slotfase niet in staat om maar iets hieraan te repareren en verloor deze wedstrijd kansloos.

Onbegrijpelijk dat de ploeg sinds de laatste wedstrijd zo door de ondergrens kan gaan tegen een ploeg dat voorlaatste stond met veruit de meeste doelpunten tegen. Hopelijk dat de ploeg volgende week thuis tegen Zwolle weer op scherp staat en weer vol voor de punten gaat wat vandaag volledig ontbrak.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Rick Evers, Quinten Rensen, Kevin Brinkhof, Niek Brinkhof (Luuk Nijland ), Laurens Tepperik, Dennis Aarnink, Marco ten Klooster, Arno Hendriks, Chiel van Dartel.

Klik hier voor de foto's >>

Maurice Tepperik

Marco ten Klooster