Heeten doet goede zaken en wint in Zwolle

Heeten doet goede zaken tegen SV Zwolle en wint met 0-1

Na de mooie winst vorige week tegen Hoonhorst zet Heeten ook Zwolle aan de kant.

In een van beide kanten slordige wedstrijd is de uitslag wel terecht.

Heeten begon sterk met een eerste kans in de 12e minuut die slecht werd ingeschoten. Direct daarna beantwoord door Zwolle met een goede mogelijkheid, Bjorn red knap. De wedstrijd gaat over en weer met dan toch de 0-1 voor Heeten, Jasper Bril scoort knap maar helaas is het volgens de grensrechter van Zwolle buitenspel? Daarna nog een aantal goede mogelijkheden voor Heeten. In de 36e minuut is het dan toch de verdiende 0-1 uit een duel gaat de bal via een Zwolle speler richting bovenhoek van het Zwolse doel. De keeper twijfelt of hij de bal mag pakken en laat hem los waarna de bal achter hem het doel in gaat. Een gelukje maar telt wel. Vlak voor rust nog een schot op het Zwolse doel gaat maar net over.

Na de rust gaat Zwolle op jacht naar de gelijkmaker met in n de 60 minuut een hard schot op doel die Bjorn knap pakt. Langzaam pakt Heeten het initiatief weer terug, in de 75e minuut heeft Quinten een grote kans op de 0-2 maar de bal gaat net naast. In de 75 minuut weer een goede aanval van Heeten maar word slecht afgerond. Zwolle gooit nu alles op alles om er toch nog een gelijkspel uit te halen, in blessuretijd levert dit nog een goede kans op. Gelukkig voor Heeten blijft het 0-1.

Met 9 punten uit 4 wedstrijden staan de Heetenaren nu op de 3e plaats. Volgende week Raalte thuis.

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Jelle Reimert, Arthon Jansen (Kell Lokate), Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Brian Meijerink (Jasper Loevezijn), Shannon Nijhof, Jasper Bril ( Quinten Rensen ), Arno Hendriks.

Roy Bosman
Cas Koenjer