Makkelijke winst voor Heeten tegen Hoonhorst.

Na de ongelukkige nederlaag van vorige week bij Sportlust Vroomshoop, pakte Heeten thuis tegen laagvlieger Hoonhorst de volle winst. Heeten begon wel aardig aan de wedstrijd en werd Hoonhorst teruggedrongen.

Toch was de eerste kans voor Hoonhorst na 10 minuten toen een aanvaller na een goede dieptepass net naast schoot. Even later een prima bal van Tim Schoorlemmer op Shannon Nijhof die keurig de 1-0 aantekende. Heeten bleef hierna aandringen en binnen 20 minuten scoorde Jelle Reimert na een leep hakballetje van Jasper Bril de 2-0. De Heeten supporters gingen er hierna eens goed voor zitten want een grote score leek in het verschiet. Maar het spel werd zienderogen slordiger en gebeurde er tot de rust voor beide doelen weinig meer.

Na rust nagenoeg hetzelfde spelbeeld, een onmachtig en te slordig spelend Heeten en Hoonhorst dat af en toe zelfs gevaarlijk kon worden. Maar verder dan een voor buitenspel afgekeurd doelpunt kwam men ook niet. Heeten kreeg in deze fase een paar kansjes, maar geen enkele poging bereikte het doel. Positief was dat Quinten Rensen na ruim een uur spelen weer werd ingebracht na een lange periode van blessureleed. Arthon Jansen kwam nog voor Kell Lokate. Heeten had de laatste 5 minuten nog een opleving, Arno Hendriks schoot een paar minuten voor tijd hard over en vlak voor tijd prikte hij een voorzet van links via een tegenstander nog binnen 3-0.

Een overwinning die door een goed begin simpel werd binnengehaald, maar die de toeschouwers niet erg kon boeien. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Zwolle op het programma, het zal tegen deze sterkere tegenstander meer moeten brengen om een resultaat te halen.

Opstelling: Bjorn Lokate, Mick Slots, Rick Kemper, Jelle Reimert, Kell Lokate( Arthon Jansen ), Rick Evers, Tim Schoorlemmer, Brian Meijerink, Shannon Nijhof, Jasper Bril ( Quinten Rensen ), Arno Hendriks.

Bekijk hier de wedstrijdfoto's, gemaakt door onze huisfotograaf.

Roy Bosman
Cas Koenjer