Goede tweede helft levert Heeten drie punten op.

De wedstrijd was nog maar twee minuten oud toen Haarle een doelpunt in de schoot kreeg geworpen na geknoei in de laatste lijn 0-1. Heeten had ruim een kwartier nodig om deze tegenslag te verwerken en zo duurde het tot minuut 20 toen Niek Brinkhof een halve kans over schoot. Ruim vijf minuten later had Rick Kemper de kans op de gelijkmaker, maar zijn kopbal in vrijstaande positie werd een prooi voor de keeper. Vijf minuten voor rust kreeg Shanon de uitgelezen kans om gelijk te maken, maar in plaats van beheerst binnen te schuiven schoot hij hard op de lat. Met deze achterstand voor Heeten gingen de ploegen naar de thee. Bekijk hier de foto's van de wedstrijd Heeten 1 - Haarle 1.

Na rust nam Heeten onmiddellijk weer het heft in handen en dat had direct resultaat, Shanon kwam op links goed door en schoot de bal in tegenstelling van voor rust, de bal beheerst binnen 1-1. Heeten bleef hierna de betere ploeg, maar moest beducht zijn op snelle uitvallen van Haarle. Zo liet Haarle na een uur de kans op een voorsprong liggen, geheel vrij voor Ruben lobde een aanvaller de bal net naast. Na 69 minuten ging Kevin op rechts goed door en gaf een gave voorzet af die door Quinten in de lange hoek werd binnengekopt 2-1. Heeten bleef in de laatste fase de aanval zoeken en had na 83 minuten de mooiste aanval van de partij, Quinten gaf een voorzet naar de tweede paal, waar Niek Brinkhof de bal panklaar naar Shanon terugkopte die helaas net over schoot. Haarle deed nog enkele pogingen om weer langszij te komen, maar had niet de macht om tot kansen te komen.

Door deze driepunter is de aansluiting met de subtop weer hersteld en speelt het de volgende week weer een thuiswedstrijd tegen Enter dat in de middenmoot vertoefd.

Opstelling: Ruben Salden, Chiel van Dartel, Kevin Brinkhof, Arthon Jansen, Mick Slots, Rick Evers, Niek Brinkhof, Shanon Nijhof (Chiel Ruiter), Arno Hendriks, Rick Kemper, Quinten Rensen.

Korijn Schrijver
Wouter Reimert