Heeten de sterkste in derby tegen SDOL.

Vandaag Speelde Heeten de uitwedstrijd tegen SDOL Luttenberg , een wedstrijd die lang niet in competitieverband is gespeeld. SDOL begon sterk aan de wedstrijd en Heeten moest zich beperken tot tegenhouden, zonder dat SDOL tot grote kansen kwam. Het eeste gevaar voor Heeten doel was na 23 minuten, toen uit een snelle aanval op de paal werd geschoten. Even later had Heeten knullig balvelies op het middenveld en moest doelman Ruben Salden een hard schot laten gaan 1-0.

Heeten ging niet bij de pakken neerzittenen ging op zoek naar de gelijk maker, die liet zich dan ook niet lang op zich wachten, Arthon Jansen gaf van links een goede voorzet los die door Rick Kemper werd doorgekopt waarna Arno Hendriks raak schoot 1-1. Met deze stand gingen beide ploegen de rust in.

 

Na rust kwam er een herboren Heeten uit de kleedkamer, aan de hand van de sterk spelende Rick Evers, Shanon Nijhof en Arno Hendriks werden de duels gewonnen en SDOL moest terug. Na 49 minuten een prima bal van Arno op Rick Evers die de bal binnenschoot 1-2. Heeten ging hierna goed door en schoot Shanon Nijhof net over. Na ruim een uur kopte Wouter Salden een hoekschop van Shanon over, zodat SDOL nog in de wedstrijd bleef. De dik verdiende beslissing viel na 79 minuten, Rick Evers begon een lange rush en bereikte op het juiste moment Arno die prima afronde 1-3. Na 85 minuten opnieuw een mooie combinatie, Rick op Arno die Korijn aanspeelde en in de drukte de 1-4 binnenschoot. SDOL probeerde in de slotfase om de stand een draaglijker aanzien te geven en dat lukte ook in de laatste minuut toen een bal in tweede instantie werd binnengeschoten 2-4.

 

Een sportieve wedstrijd die door de scheidsrechter totaal niet als zodanig werd aangevoeld, aan beide kanten werden voor kleine vergrijpen een serie gele kaarten gegeven, waar de spelers keurig op reageerden. Door deze overwinning stijgt Heeten naar de vierde plek op de ranglijst en kan volgende week thuis tegen Zwolle aan deze goede serie een vervolg worden gegeven. Waarschijnlijk moet Heeten Kevin Brinkhof een tijdje missen, want die moest met een vervelende enkelblessure naar de kant.

 

Opstelling: Ruben Salden, Chiel van Dartel, Wouter Salden, Arthon Jansen, Kevin Brinkhof (Mart Tuitert), Shanon Nijhof, Mick Slots, Rick Evers, Arno Hendriks (Jasper van Loevezijn), Rick Kemper, Korijn Schrijver.

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Roy Bosman
Cas Koenjer
Luuk Maas
Kevin Brinkhof
Jasper Wichers Schreur
Chiel van Dartel
Rick Kemper
Rick Evers
Quinten Rensen
Wouter Reimert
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Mick Slots
Bryan Meijerink
Max Kloosterman
Sander Evers
Jasper Bril
Jesper Rensen
Chris Groot Koerkamp
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Thijs Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert
Mart Tuitert
Bjorn Brouwer
Sem Hulman
Shannon Nijhoff
Chevy Kruiswijk
Gijs Hollegien
Jelle Reimert
Ruben Salden
Tim Schoorlemmer

Technische Staf

Martin Dollenkamp
Jan Temmink
Willie Aarnink
Andre Nijenhuis