Heeten ook zonder punten na bezoek aan Witkampers

Heeten moest vandaag al weer de achtste nederlaag van het seizoen incasseren tegen Witkampers dat in de brede middenmoot vertoeft. 

De opening van de wedstrijd was voor de groen witten en toen Quinten na 5 minuten met een diepe bal werd gelanceerd en vrij baan richting doel kreeg, maakte hij de fout om te snel te schieten en gaf zodoende de doelman de kans om in te grijpen. In de tegenaanval van Witkampers over links werd de voorzet die volgde meteen in het doel geschoten 1-0. Witkampers kreeg door de treffer meer vertrouwen en was na ruim een kwartier opnieuw gevaarlijk, maar Bjorn Lokate wist een vrije trap onschadelijk te maken. Even later opnieuw een geweldige redding van Bjorn op een inzet van dichtbij. Vlak voor rust verdubbelde Witkampers de voorsprong, een geheel vrijstaande aanvaller werd aangespeeld en schoot vanaf de zestien hard raak 2-0. Met deze stand in de matige eerste helft werd de rust ingegaan.

Na rust leefde Heeten wat op, Dennis Aarnink schoot van links net voorlangs en even later werd in de mêlee aan spelers op de doelman geschoten. Doordat het weer verslechterde waren er veel glijpartijen op het zware veld, wat de wedstrijd niet ten goede kwam. Na 65 minuten kwam een aanvaller van Witkampers alleen voor Bjorn, maar ook nu redde deze bekwaam. Ook Quinten kreeg in deze fase een grote kans, maar ook de doelman van Witkampers stond nu zijn mannetje. Een kwartier voor tijd kroop Heeten nog door het oog van de naald, toen een bal van afstand op de paal belandde. Tien minuten voor tijd was er eindelijk eens een goede voorzet van Kevin Brinkhof van rechts waar Heeten vaak succes mee had, maar Niek Brinkhof schoot hopeloos ver naast. Daar de ploeg vooral aanvallend te kort schiet had Chiel van Dartel, die op de bank zat, misschien nog iets voor de ploeg kunnen betekenen, maar team bleef vandaag opnieuw zonder punten en doelpunten.

Volgende week speelt Heeten de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Lochem dat het dit seizoen goed doet en het zal opnieuw een hele opgave worden om punten te scoren.

Opstelling: Bjorn Lokate, Kevin Brinkhof, Wouter Salden, Mick Slots, Arthon Jansen, Bryan Meijerink, Niek Brinkhof, Korijn Schrijver, Arno Hendriks, Dennis Aarnink, Quinten Rensen.

 

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik
Rick Kemper
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Dennis Aarnink
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Mick Slots
Bryan Meijerink
Jasper Bril
Jesper Rensen
Niels Nijenhuis
Jacob Salden
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink