Opnieuw geen punten voor Heeten tegen Vaassen.

Heeten speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen subtopper Vaassen, ook vandaag werd het centrum van de verdediging weer veranderd en mochten Wouter Salden en Mick Slots opnieuw hun opwachting maken.

Ook werd spits Chiel van Dartel buiten de ploeg gelaten. De eerste 20 minuten gingen beidde ploegen gelijk op, de eerste kans na 10 minuten was voor Vaassen, een hard schot vanaf de zestien ging net naast. Even later had Heeten de pech dat een kopbal net voorlangs ging. De ban voor Vaassen werd na 22 minuten gebroken, een diepe bal werd goed doorgekopt en feilloos ingeschoten 0-1. Nog voordat Heeten van de schrik was bekomen sloeg Vaassen opnieuw toe, een lange bal over rechts werd prima voorgezet en werd bij de tweede paal binnengelopen 0-2. Na deze domper lukte het Heeten niet om tot de rust nog gevaarlijk te worden en leek de ploeg opnieuw een nederlaag te moeten incasseren.

Na rust probeerde Heeten om weer in de wedstrijd te komen, dan moet je het geluk hebben om snel de aansluiting te vinden. Maar nadat Quinten Rensen net na rust goed door ging over links en hard overschoot en Arno Hendriks bij toeval voor de doelman verscheen en de doelman op zijn weg vond, duurde het tot minuut 88 dat Quinten uit een voorzet ineens opnieuw naast schoot. Tussendoor was het spel uiterst saai en kon de aanhang geen moment boeien. Vaassen bleef simpel overeind en gaf de overwinning vlak voor tijd nog wat meer glans door uit een hoekschop de bal bij de tweede paal opnieuw binnen te schieten 0-3.

Volgende week speelt Heeten de uitwedstrijd bij Witkampers dat in de middenmoot vertoeft, het zal voor de naar de goede formatie zoekende ploeg weer een hele klus worden om zich uit de gevarenhoek te spelen.

Opstelling: Bjorn Lokate, Kevin Brinkhof ( Tim Elders ), Mick Slots, Brian Meyerink, Wouter Salden, Arthon Jansen, Arno Hendriks, Niek Brinkhof, Dennis Aarnink, Korijn Schrijver, Quinten Rensen.

Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik