Slagvaardig Wijhe ’92 naar gemakkelijke overwinning tegen Heeten

Vandaag speelde Heeten tegen koploper Wijhe ’92 en leek de groen witte brigade bij voorbaat weinig kans te maken op een goed resultaat. 

Het eerste halfuur was Wijhe voortdurend aan de bal, maar toch moest doelman Bjorn Lokate maar een keer in actie te komen om een schot uit de hoek te halen. Na een kwartier moest Heeten Bryan Meijerink met een knieblessure al vervangen, hij stond zijn plek af aan Arno Hendriks. Heeten had na 31 minuten een mooie aanval via Quinten Rensen die Arno Hendriks in schietpositie bracht maar de doelman kon redden. Even later een aanval over rechts van Wijhe, de voorzet leek een simpele prooi voor Bjorn, maar op vreemde wijze loste hij de bal en rolde in het doel 0-1. Vlak voor rust een lange solo van Rick Evers dwars over het veld, waarna hij Quinten bereikte maar kon de doelman ook nu redden.

Na rust was de wedstrijd snel gespeeld, na 53 minuten stond na een hoekschop een aanvaller erg vrij waarna hij de bal bij de eerste paal binnenkopte 0-2. Er volgde voor de Heeten aanhang een treurige laatste fase van de wedstrijd, waarin behalve een aantal hoekschoppen geen enkele kans voor Heeten te noteren was. Wel scoorde Wijhe na 72 minuten opnieuw uit een hoekschop nog de 0-3, wat een reëel afspiegeling van het wedstrijdbeeld was.

Het wordt zo langzamerhand wel eens tijd om punten te pakken, K.C.V.O. nu nog laatste zal wel een keer punten gaan pakken en zijn de groen witten lantaarndrager. Volgende week speelt Heeten de uitwedstrijd tegen Colmschate dat ook in de onderste regio verblijft, dus een kans op een goed resultaat.

Opstelling: Bjorn Lokate. Kevin Brinkhof, Rick Kemper ( Mick Slots ), Rick Evers, Arthon Jansen, Dennis Aarnink, Bryan Meijerink ( Arno Hendriks ), Niek Brinkhof, Chiel van Dartel ( Chiel Ruiter ), Korijn Schrijver, Quinten Rensen.

 

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik
Rick Kemper
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Dennis Aarnink
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Mick Slots
Bryan Meijerink
Jasper Bril
Jesper Rensen
Niels Nijenhuis
Jacob Salden
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink