Heeten toont in nagenoeg verloren positie karakter

Na drie verloren wedstrijden met minimaal verschil gingen de groen witten vandaag op bezoek bij Activia, dat met zes uit drie wedstrijden bovenin de ranglijst bivakkeerde. 

Het eerste kwartier ging gelijk op, zonder dat beide ploegen gevaarlijk konden worden. Hierna kwam Activia beter in de wedstrijd en moest Bjorn Lokate in actie komen om een bal over de lat te werken. Even later kwam Heeten opnieuw goed weg toen een schot net voorlangs ging. Na 36 minuten liet Heeten zich gelden, maar Quinten kon een goede kans niet verzilveren. Juist toen iedereen dacht met een brilstand te gaan rusten, sloeg voor Heeten het noodlot toe. Na mistasten links achterin kon een aanvaller behendig scoren 1-0. Hiermee gingen de ploegen de rust in.

Direct na rust scoorde Activia na een fraaie aanval de 2-0 en leek er voor Heeten opnieuw een zeperd in de maak. Heeten kwam drie minuten later toch weer in de wedstrijd toen Rick Kemper na hands een strafschop koel binnenschoot 2-1. De groen witten gingen er weer in geloven en drukten Activia terug, dit had na 52 minuten succes na een mooie bal van Kevin op Quinten die hard binnen schoot 2-2. Heeten rook dat er meer in zat en ging op jacht naar de overwinning en was na 57 minuten dicht bij de derde treffer, maar Quinten zag zijn inzet op de paal eindigen. Groot was de teleurstelling toen een lange bal van de doelman op de rechtervleugel belandde waarna de voorzet door een aanvaller werd aangenomen en over de te ver voor zijn doel staande Bjorn heen speelde 3-2. Heeten ging opnieuw niet bij de pakken neerzitten en na 67 minuten werd een voorzet van Arno Hendriks door Quinten lichtelijk beroerd waarna de bal in het doel verdween 3-3. Opnieuw ging Heeten op jacht naar de overwinning en een kwartier voor tijd gingen binnen de minuut twee schoten net voorlangs het doel. Ook Arno had de overwinning tien minuten voor tijd op de schoen maar mikte ook net voorlangs. Vlak voor tijd stoomde Quinten vanaf de middellijn op het doel af maar werd op het laatste moment onreglementair gestuit wat de speler van Activia op zijn tweede gele kaart kwam te staan en kon vertrekken. De resterende tijd was te kort om tegen 10 man nog de volle buit te pakken.

Het dik verdiende punt zal een morele opsteker zijn voor de komende wedstrijden om snel een overwinning te halen. Volgende week opnieuw een uitwedstrijd tegen s.c. Zwolle dat twee punten meer heeft dan Heeten.

Opstelling: Bjorn Lokate, Rick Kemper, Rick Evers, Kevin Brinkhof, Niek Brinkhof, Dennis Aarnink (Wouter Salden), Chiel Ruiter, Mick Slots, Arthon Jansen, Arno Hendriks, Quinten Rensen.

Klik hier voor de foto's >>

FaceBook  Twitter

Sponsor Heeten 1

Selectie

Kevin Brinkhof
Chiel van Dartel
Matthijs Willemsen
Jochem Tepperik
Rick Kemper
Korijn Schrijver
Quinten Rensen
Dennis Aarnink
Bjorn Lokate
Jelmar Tepperik
Ivan Nijboer
Niek Brinkhof
Mick Slots
Bryan Meijerink
Jasper Bril
Jesper Rensen
Niels Nijenhuis
Jacob Salden
Daan Wigink
Arthon Jansen
Jasper van Loevezijn
Arno Hendriks
Chiel Ruiter
Wouter Salden
Kell Lokate
Thijs Tutert

Technische Staf

Alex Booij
Niek Koenjer
Jan Temmink
Andre Nijenhuis
Willie Aarnink