Bekijk per jaar
Bekijk per maand

SV Heeten Eindfeest

Zaterdag, 16 Juni 2018
Beste voetballers, vrijwilligers en supporters!

Ook dit jaar organiseert de activiteitencommissie weer een grandioos eindfeest! Deze dag zal dit jaar plaatsvinden op 16 juni. Voor alle leeftijden is er wat leuks te doen deze dag, het programma staat op deze flyer.

Net als vorig jaar zal dit feest weer gezellig samen met de dames van de handbal zijn. Na de activiteiten in de middag zullen we ons samenvoegen met de handbalvereniging voor een gezellige BBQ en een knallend eindfeest met livemuziek van Oost Wanted en DJ Nils.

Opgave BBQ
De komende weken zullen we bij alle teams langslopen met een opgavelijst, om goed in beeld te hebben hoeveel mensen er komen barbecueën. Informatie hierover volgt via een berichtje in jullie groepsapp of via de leiders.

Zet deze datum dus in je agenda en spreek met al je teamgenoten af om samen te komen op 16 juni! Voor vragen of suggesties kun je de leden van de activiteitencommissie benaderen of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

Activiteitencommissie SV Heeten

Locatie : Sportpark SV Heeten