SV Heeten webshop

De SV Heeten Webshop is dé plek waar iedereen tegen scherpe tarieven SV Heeten kleding en accessoires (ook voor keepers) kan aanschaffen. Van onderkleding tot scheenbeschermers en van handschoenen tot een winterjack. Voor wedstrijd-, vrijetijd-, en/of trainingskleding en toebehoren.

Unieke samenwerking

De SV Heeten Webshop is een samenwerking tussen kledingmerk Jako, sportwinkel InterSport Schutte (Raalte) en SV Heeten natuurlijk. Het is mogelijk uw bestelling kosteloos af te halen in de winkel van InterSport Schutte Raalte, maar ook om deze naar u op te laten sturen.

Tips

De kleding uit de SV Heeten Webshop is, na aanschaf met bedrukking, niet meer te ruilen. Wel is het mogelijk de kleding vooraf te passen bij InterSport Schutte te Raalte. Tevens willen we u er graag op wijzen dat de kleding relatief klein uitvalt qua maatvoering.

Bedrukking!

Het is mogelijk om officiële SV Heeten kleding en accessoires aan te schaffen. De meeste kledingstukken worden GRATIS voorzien van ons clublogo en het is zelfs mogelijk om een groot deel van de producten te voorzien van een eigen opdruk (bijv. een naam). Dus ook prachtig om als cadeau te geven/krijgen. U kunt via de button hieronder de SV Heeten Webshop bekijken, of surf naar www.clubwereld.eu/svheeten.

Bekijk regelmatig de SV Heeten Webshop voor interessante aanbiedingen. Voor vragen kunt u terecht bij bestuurslid commerciële zaken.