Heeten 4 boekt ruime zege op De Gazelle 2

Wedstrijdverslag Heeten 4
8 Oktober 2017

Het was een zware zondagochtend. Dit was te merken aan de mensen die te laat kwamen.. Natuurlijk moesten er mensen wakker gebeld worden (Bekkie). Dit was allemaal te danken aan het geweldige feest van de vriendin van onze sterspeler (nogmaals dank, niet voor de sterspeler maar voor het feest).

We begonnen met de opstelling die werd voorgelezen door trainert Bart. Ja, er werden mensen teleurgesteld. Dat heb je natuurlijk met een prestatieteam (lees een team dat presteert). Onze tegenstander had dit seizoen nog niet verloren en stond gedeeltelijk bovenaan.

De wedstrijd ging van start. De scheidsrechter had de korte broek aan getrokken want de zon scheen; IT was loeking good. De 1-0 van Koen Klijn Verlderman was al vrij snel in de maak, zonder dat er eerdere kansen waren en groots werd gevoetbald toch op voorsprong gekomen. Vrij snel werd er een ruststand van 4-0 op het scorebord gezet. De 2-0 werd gescoord door Twan van Dartel, die later geblesseerd uit zou vallen. De 3-0 en 4-0 werden door Bart Ruiter binnengewerkt.

Het werd uiteindelijk 6-0. In de tweede helft wisten Maarten Rechterschot (5-0) en Timo Grondhuis (6-0) de bal nog het doel in te krijgen.

Man of the match is geworden: Bart Ruiter.

Hier een aantal randzaken die zijn gebeurd tijdens deze zondag ochtend:

*B-hard werd terwijl hij de bal in het doel probeerde te deponeren getrapt in zijn middenrif. Hij wou schelden maar er kwam geen geluid uit. Hij had last, je kon het zien aan zijn gezicht.

*Tom h werd uitgemaakt voor een zieke Bambi, dit betreuren wij.

*Bekkie had gister te lang met de buurman en buurvrouw in het badje gezeten. Ook dit betreuren wij. (Volgende keer gaarne zowel bekkie als de buren eerder naar bed).

*Joeri g zijn nieuwe aanwinst kwam voor het eerst kijken. Dit vonden wij erg spannend.

*Timo, Maarten en Ronny waren met vlag en wimpel geslaagd voor de eenmalige cursus vlagger.

*De hapjes van Arno waren wederom saai en standaard. Doe hier iets aan!!!

*Stef Nikamp wil stoppen bij de voetbal omdat hij geen vrijwilligers werk wil doen bij de voetbal. Maar aangezien dat het dit seizoen verplicht is, is het eigenlijk geen vrijwilligerswerk en wil hij misschien wel blijven. To be continued!!

*Remcow heeft de 0 gehouden.

*Papa Timo en tank Robbie hepten een panna tussen de benen gekregen.

BambiPanna

Guido Tuten