Heeten zet goede spel van vorige week door en beloont zich nu wel tegen Twenthe Goor

Na de onterechte nederlaag vorige week tegen Albatross kon Heeten vandaag revanche nemen tegen Twenthe Goor dat nog maar 1 punt haalde maar ook nog maar 1 wedstrijd speelde.

Heeten begon goed aan de wedstrijd en zette meteen flink druk en werden de duels gewonnen. Na 10 minuten spelen kwamen de groen witten al op voorsprong na slecht uitverdedigen van de doelman die tegen Niek Brinkhof opschoot die daarna de afgedwaalde bal oppikte en prima inschoot 1-0. Heeten hield het betere van het spel en toen na 26 minuten Luuk Nijland op links diepging en op tijd werd aangespeeld leverde hij een prima voorzet af op Chiel van Dartel maar kon de doelman zijn schot nog keren. Even later opnieuw een goede bal op Chiel maar voordat hij gevaarlijk kon worden werd hij onderuitgehaald en mocht Rick Kemper van de elfmeterstip scoren 2-0. Even later kon doelman Bjorn Lokate zich onderscheiden door een harde inzet onschadelijk te maken. Na deze goede eerste helft gingen de groen witten verdiend naar de thee.

Na rust probeerde Twenthe de bakens te verzetten maar de eerste goede kans was voor Quinten Rensen die zijn harde schot gepakt zag door de doelman. Heeten deed ook na rust aan klantenbinding want waar het mogelijk was speelde de ploeg vooruit, wat in het verleden achterin balbezit wel heilig leek en er voor het publiek de wedstrijden vaak saai verliep die alsnog werden verloren. Na 69 minuten opnieuw goed werk van uitblinker Niek Brinkhof over links die Chiel aanspeelde en die op zijn beurt met overzicht Marco ten Klooster aanspeelde die met een hard schot scoorde 3-0. Het moet gezegd dat de mannen uit Goor goed bleven meevoetballen en na 73 minuten had Bjorn alle geluk dat hij een hard schot nog tegen de paal kon werken waarna het speeltuig kon worden opgeruimd. Toch had Bjorn na 89 minuten het nakijken toen hij te ver voor zijn doel geweldig werd verrast met een boogbal 3-1. In de laatste minuut van de blessuretijd een prima aanval, Luuk Maas werd op rechts aangespeeld waarna zijn voorzet door Chiel werd binnengelopen 4-1.

Met 6 punten uit drie wedstrijden heeft Heeten een prima start deze competitie, de ploeg kan in elk geval met opgegeven hoofd volgende week afreizen naar Laren waar Witkampers de volgende tegenstander is.

Opstelling: Bjorn Lokate, Maurice Tepperik, Rick Kemper, Kevin Brinkhof ( Matthijs Willemsen ), Luuk Nijland ( Luuk Maas ), Marco ten Klooster ( Cris Groot Koerkamp ), Niek Brinkhof, Rick Evers,  Laurens Tepperik, Quinten Rensen, Chiel van Dartel.

Klik hier voor de foto's >>

Maurice Tepperik

Marco ten Klooster